Általános nyelvtanfolyam
a képzés helyszíne: Budapest VII., Szövetség 37
kezdés időpontja: folyamatos
képzési napok és időpontok:
  • kedd 17:00 - 19:30
  • csütörtök 17:00 - 19:30
képzés időtartama: 60 óra
képzés díja: Ár nélkül

Képzés leírása:

A KOTK vállalja mind az alapfokú, mind a középfokú nyelvvizsgára való felkészítést. Tanfolyamainkra természetesen azokat is várjuk, akiknek nem céljuk a nyelvvizsga, csak bátorításra van szükségük ahhoz, hogy meg merjenek szólalni idegen nyelven.

Azoknak a dolgozóknak is ajánljuk kurzusainkat, akik a mindennapi életben használható, gyakorlati tudást szeretnének szerezni, illetve azoknak a főiskolai, egyetemi és középiskolai diákoknak, akik nyelvvizsgára készülnek. Speciális nyelvi tanfolyamainkat elsősorban szervezeteknek ajánljuk. Számukra az igényeiknek megfelelő programtervet dolgozunk ki, az igényelt órakerethez igazítva.

Az oktatás a KOTK által kidolgozott tanmenet szerint, a nyelvvizsga-követelményekhez igazodva történik. A tanárok nemzetközi szemináriumokat is végzett, több éves tapasztalattal rendelkező pedagógusok. A képzések – a szinttől függően – beszédorientáltak, és ahogy a tanfolyam halad előre, egyre gyakoribbak a vizsgákon jellemző szituációk. Ezzel párhuzamosan zajlik az írásbeli feladatok feldolgozása, hasonló struktúrában.

Bővebb információ a képzésről
bezár

Iratkozz fel hírlevelünkre!