Szak- és felnőttképzés (OKJ)

OKJ tanfolyamok számos szakmai területen! Felnőtt- és szakképzéseink között az egészségügyi terület tanfolyamai éppúgy megtalálhatóak, mint a marketing, a szépségápolás, a számítástechnika, vagy akár a vendéglátóipar szakirányú képzései is. A baloldali szűrő segítségével válogathatsz az esetenként száznál is több ajánlat között, hogy megtaláld a neked megfelelőbbet. A szakirányon kívül régió szerint is szűrheted a képzéseket, hogy a hozzád legközelebb eső oktatáson vehess részt!

 • Mozgóképi animációkészítő

  A Mozgóképi animációkészítő képzés munkaterületének leírása: A mozgókép készítő szakember, a mozgófilm, videó-film, rajzfilm, számítógép animáció kép és hangkezelő programokat, valamint az ide kapcsolódó fotó, film, TV videó és világítás és hangtechnikai berendezéseket kezel. Szakmai vizsgáinak befejeztével a szakág különféle területein, felsőfokon ...

  Tanfolyamot tartó intézmény képzés helye képzés időpontja képzés ára
  Ring Alkalmazott Művészeti Szakképző Iskola Budapest XI. Folyamatosan Ár nélkül
  képzés részletei
 • Rendezvénytechnikus tanfolyam

  A Rendezvénytechnikus képzés célja, olyan szakember képzése, aki Biztosítja a napi működőképességet; részt vesz a rendezvény projektjének előkészítésében; részt vesz a projekt lebonyolításában; részt vesz a projekt lezárásában; képzi magát; hozzájárul a cég jó megítéléséhez. A szakképesítéssel betölthető munkakör, foglalkozás: Egyéb kulturális, ...

  Tanfolyamot tartó intézmény képzés helye képzés időpontja képzés ára
  Ring Alkalmazott Művészeti Szakképző Iskola Budapest XI. Érdeklődjön az intézménynél Ár nélkül
  képzés részletei
 • Divattervezés

  Tanfolyamunkon bevezetjük Önt a ruhatervezés titkaiba, és megismertetjük e művészetnek is tartott szakmával. A tanultak segítségével Ön és családja rendszeresen megújíthatja ruhatárát, mindig divatosan és ízlésesen öltözhet.A tanfolyam tartalma az ELO Könyvkiadó Kft. tananyagsorozata és az Európai Levelező Oktatási Kft. képzése.

  Tanfolyamot tartó intézmény képzés helye képzés időpontja képzés ára
  ELO cégcsoport Budapest Folyamatosan 7.000 Ft
  /hónap
  képzés részletei
 • Stylist

  A tanfolyam a testalkathoz, az archoz, a színtípushoz, az életkorhoz és az alkalomhoz illő ruha, frizura, smink, illetve viselkedéskultúra bemutatásával segít, hogy kialakítsuk az egyéniségünkkel harmonizáló megjelenést. A tanfolyam tartalma az ELO Könyvkiadó Kft. tananyagsorozata és az Európai Levelező Oktatási Kft. képzése.

  Tanfolyamot tartó intézmény képzés helye képzés időpontja képzés ára
  ELO cégcsoport Budapest Folyamatosan 6.800 Ft
  /hónap
  képzés részletei
bezár

Iratkozz fel hírlevelünkre!